Kwaliteit over kwantiteit, wordt mijn leuze voor de zomer van 2023. Om de kwaliteit van mijn lessen hoog te kunnen houden, moet ik het aantal lessen terugschroeven.

Deze zomer kan je in Lummen Figuurtraining en Fitwalk volgen. In Hasselt enkel Fitwalk. De lessen zullen enkel doorgaan als er minstens 7 deelnemers zijn.

Hoe werkt het?

Je moet je voor elke les inschrijven via een doodle. 24 uur voor elke les wordt die telkens afgesloten en zijn er geen veranderingen meer mogelijk. Wie ingeschreven is, moet komen. 

Hoeveel kost het?

Een les kost €10 of je kan een 10-beurtenkaart kopen voor €85. Maar deze beurtenkaart is enkel geldig deze zomer, wel op beide locaties. Dus je kan wel alle lessen combineren.

Heb je nog een beurtenkaart, dan kan je die natuurlijk wel verder blijven gebruiken. Was je beurtenkaart duurder (€125), dan krijg je het verschil van je zomerbeurten terug als korting bij aankoop van je volgende kaart of je betaling voor volgend seizoen.

Waar schrijf je in?

Voor elke les bestaat er een doodle voor de hele zomer. Hier vind je de links.

Figuurtraining – Lummen – maandag 20u – grasveld Vijfsprong

Fitwalk – Lummen – woensdag 20.25u – grasveld Vijfsprong

Fitwalk – Hasselt – donderdag 19u – Kapermolenpark

Je kan de links ook terugvinden in de Whatsapp groepen en op mijn instagramprofiel. Als je via de doodle inschrijft voor een les, zal ik checken of je in de whatsapp groep zit van die les (en je indien nodig toevoegen). Voor de zekerheid zal ik ook via FB en Instagram communiceren of de les doorgaat of niet.

De beste tip om de hele zomer gemotiveerd te blijven, is op voorhand de doodles al voor heel de zomer in te vullen op de dagen dat je kan komen!!! Deel de doodles met vriendinnen, zodat je samen kan komen trainen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en hoe meer kans dat je deze zomer in vorm blijft.

Zijn er ook nog andere opties?

Ja! Je kan zelf een uur afspreken met mij en de kosten delen onder de deelnemers. 

Check daarvoor de website hier.

Ik hoop dat we op deze manier een sportieve zomer kunnen beleven en dat iedereen nog steeds haar favoriete les kan volgen. 

Bij vragen, aarzel niet om me te contacteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *