MEDIUMSCHAP

Medium

Wat is een medium?

Als medium zie ik mezelf als een kanaal tussen het fysieke (onze wereld in de 3e dimensie) en het onzichtbare. Met andere woorden, ik ontvang boodschappen vanuit de andere wereld. Er zijn verschillende bronnen uit de spirituele wereld, waarmee ik in contact sta: de voornaamsten, in het geval van consulten, zijn alle energieën/zielen die deel uitmaken van mijn lichtteam en die van het lichtteam, van de cliënt die bij me zit of voor wie ik het doorgeefluik ben. Dit kan ook op afstand. Consulten vinden zowel bij mijn op kantoor plaats als via Zoom.

Mijn methode om te communiceren met de andere kant is ‘kinesiologisch testend’ en ‘channelend’. Zo communiceer ik met mijn lichtteam om, via jouw lichtteam, informatie te krijgen over jouw klachten.

In het algemeen kan je zeggen dat ik, i.p.v. aan de symptomen van jouw klacht te werken, ga zoeken naar de oorzaak, die ervoor zorgde dat die klacht ontstaan is. Door kinesiologisch te testen stel ik  vragen aan jouw ziel, via je lichtteam, om steeds dichter tot de oorsprong van jouw klachten te komen.

Ik kan, kinesiologisch testend, op al jouw klachten en vragen werken, dus je kan bij mij terecht voor alles: van fysieke klachten, tot vragen over je leven en je missie , tot contact met dierbare overledenen, enz…

Mediumschap en afslanken

Ook om de oorzaken van je overgewicht te vinden kan ik kinesiologisch testen inzetten om te communiceren met je hogere zelf, je onderbewustzijn of met je lichtteam. 

Ik kan op zoek gaan naar de blokkades, die jou tegenhouden om af te slanken en die je voornemens telkens weer saboteren.

Je boekt een consult via de knop ‘Afspraak maken’ of door me te contacteren via mijn telefoon of socials.

Als je een online cursus volgt, heb je gedurende de eerste 8 weken, recht op 25% op een consult. 

Stap voor stap

Wat kan je van mij verwachten?

Spiertesten

Ik zal communiceren met jouw wetende deel, (het niet-bewuste deel van jou dat toch alles weet) door gebruik te maken van spiertesten.

Oorzaak

Wij gaan op zoek naar de oorzaak van jouw gezondheidsproblemen in plaats van ons slechts te focussen op de symptomen.

Fundament

Ik zal eerst aan je ‘fundament’ werken. Dat is, naar analogie met een huis, de stevige basis van jouw gezondheid.

Domeinen

Ik zal op alle domeinen werken: een gezond lichaam is in balans op structureel, biochemisch, emotioneel en energetisch vlak.

Transformatietechniek

De meeste klachten of symptomen ontstaan eerst door een energetisch of emotioneel ‘probleem’. Als jij het ‘signaal’ van je lichaam begrepen en benoemd hebt, kan ik het energetisch transformeren naar gezondheid, waarna de genezing zich in 3D zal manifesteren op termijn.

Laag per laag

Hoe werken we? Een klacht kan veroorzaakt worden door een probleem of een onevenwicht in één van de 4 domeinen, plus door verschillende gebeurtenissen, ervaringen en/of trauma's, die we één voor één moeten blootleggen.

Tarieven & informatie

Tarieven

15 minuten – 22,50 euro

30 min – 40 euro

1 uur – 80 euro

Hoeveel tijd hebben we samen nodig?

Een raadpleging duurt normaal een uur.

Dit geldt zeker en vast voor een eerste consultatie omdat we dan ook zorgvuldig moeten werken aan je fundament.

Kom je voor een opvolging, dan kan het zijn dat je maar een halfuur nodig hebt.

Kom je voor één dringend, specifiek probleem, dan kan je telefonisch contact opnemen om een afspraak van een kwartier te maken.

If you change your body,
you change your connection
to the world.

Alles is energie.
Beheers je trilling en je beheerst je leven.