Hoe werk ik als medium om te helen?

Een beetje meer uitleg

Als medium ben ik een doorgeefluik voor boodschappen vanuit de spirituele wereld, waarbij ik  ‘kinesiologisch testen’ gebruik om te communiceren met het wetende deel van de patiënt.

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Gezondheid is meer dan juist eten en sporten.

Jouw lichaam is jouw enige voertuig in dit leven: het is heel belangrijk dat je dat vervoermiddel goed onderhoudt en dat je er op je gemak in bent. Een gezonde levensstijl is een goed begin. Maar dan loop je vast en je weet niet waarom… Want daar is ook nog jouw ziel en jouw onbewuste, die gek genoeg met jou communiceren via lichamelijke klachten, die wij net proberen te verzwakken. Het is dan ook vrij logisch dat de boodschap niet aankomt en dat jij in een doodlopend straatje terecht komt. 

De analogie met ‘de haar in de boter’ brengt wellicht meer duidelijkheid.

Er zit een haar in de boter, die jou het leven zuur maakt…  Beeld je in dat de haar een fysieke klacht is en dat jij de boter bent.  Als de haar gewoon op de boter ligt, dan valt die wel van de boter af.  Jouw lichaam is ook zelfhelend en zelfreinigend, de klacht gaat dan vaak vanzelf weer weg (op voorwaarde dat jouw zelfherstellend vermogen correct werkt én als je diezelfde klacht niet blijft uitlokken).

Maar stel je voor dat je de haar niet loskrijgt.  Je gaat naar de dokter.  Die trekt en knipt en sleurt… De haar laat los.  Maar na een tijdje komt de haar terug…  In andere woorden, de klacht komt terug na de behandeling. In die enorme klont boter was namelijk de wortel van die haar achtergebleven, met aan het uiteinde een knolletje.  Die boter is een vettig kluwen, dat veel meer omvat dan jouw lichaam.  Jij bent meer dan enkel jouw tastbare lichaam.  Jij bent energie, trillingen, gedachten, gevoelens.  Jij bent je slechts bewust van een deel van jezelf.  Jij bent nog veel meer, waar je eigenlijk weinig of niets van weet: jouw onderbewuste, jouw bovenbewuste, jouw ziel.  Wanneer er iets met je gebeurt, laat dat een spoor achter in jou. Dat is het knolletje, onderaan de wortel van de haar.  Dat knolletje kan in de loop van de jaren groeien, naarmate er steeds meer dingen gebeuren in jouw leven.  Misschien ontstaan er meerdere knolletjes, waar weer nieuwe haren uit voort komen.

Via mijn connectie met jouw hogere zelf gaan wij niet aan die haar trekken of m.a.w. we gaan niet aan de symptomen van de klacht werken.  Wij gaan eerst dat knolletje zoeken en dan, laagje per laagje, dat knolletje elimineren tot de wortel lost en de haar voorgoed verdwijnt.

Als medium baan ik me een weg naar antwoorden op vragen die ons steeds dichter brengen naar de oorsprong van jouw klachten.

Wat kan je van mij verwachten als medium? Lees het hier.