Over Lennie

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Lennie!

Ik ben een totale ‘Wet van de Aantrekking’ believer en pas dit voor mezelf 100% toe op mijn mentale en fysieke conditie en in het bijzonder op gezond afslanken. Uiteraard komt dit ook naar voren in mijn coaching, want alles is energie..

WAT JE MOET WETEN OVER LENNIE:

– Extraverte-introvert
– Haar kinderen zijn haar reason-to-be: “wij komen in een pakketje van 3”
– Werkt met authentieke mensen
– Luistert altijd in de eerste plaats naar haar lichaam
– Helemaal into The Law of Attraction
– Behandelt haar lichaam als een tempel
– Verliefd op water
– Honkvast en loyaal
– Lijkt misschien zweverig maar staat met de 2 voeten stevig op de grond
– Anglofiel
– Beetje een loner met een gezonde honger naar sociaal contact
– Communiceert liever schrijvend
– Vibrationele snob
– Houdt van puzzelen
– Trekt zich niets aan van wat anderen over haar denken
– Je woord geven is heilig
– Leeft met haar missie van boodschapper en beschouwt dit als haar persoonlijke uitdaging

Mijn verhaal

In een ver verleden was ik danser: ik stelde veel eisen aan mezelf en als mijn doorzettingsvermogen niet de gewenste resultaten gaf in de dansstudio, dan deed ik er alles aan om door te zetten als het om afvallen ging. Jong en beïnvloedbaar, onzeker en ambitieus: een gevaarlijke cocktail. Te laat kwam ik erachter dat het lichaam het meest waardevolle bezit is van een danser en met respect moet behandeld en gevoed worden.

Toen ik mama werd, wou ik niet dezelfde fouten maken. Voor het eerst in mijn leven, nam ik afslanken serieus en ging ik aan de slag met een coach, een plan en een visie met als resultaat: ik voel me lekker in mijn vel, geen jojo-effect, ik ben een fitte mama en ik moet niet veel nadenken over mijn gezonde levensstijl, want die is een gewoonte geworden.

Mama zijn is het mooiste wat er is en alle mama’s zouden optimaal en zorgeloos moeten kunnen genieten van hun kroost. 

Dan heb ik het niet alleen over je goed voelen maar ook over financiële vrijheid hebben en er kunnen zijn voor je kinderen. 

Als BAM-moeder heeft het mij heel wat moeite, tijd en geld gekost om een gezin te kunnen hebben. Daarom wil ik ook aanwezig zijn in het leven van mijn kinderen: ik leef niet om te werken maar ik werk om mijn leven te kunnen delen met mijn gezin. Die vrijheid is iets wat heel veel mensen niet hebben. Met dit in gedachte wil ik ook andere mensen de vrijheid geven waar ze van dromen… en dat kan met de wet van de aantrekking.

Voor mij betekent die vrijheid ook dat ik me steeds verder kan ontwikkelen en me kan inzetten voor anderen. Daarom richtte ik mijn eigen praktijk op, waar ik op holistishe wijze werk aan het optimaliseren van de gezondheid: mind, body and soul.

De juiste voeding bracht me in alignment en van daaruit vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Mijn plekje in het universum werd duidelijk en ook mijn missie om anderen te helpen met het juist interpreteren van de signalen van hun lichaam.
Ik werk niet alleen om jou te helpen om de beste versie van jezelf te zijn: samen met mijn gidsen en met de jouwe begeleid ik jouw persoonlijke evolutie. Ik heb uit ervaring geleerd dat in sync zijn met jezelf betekent dat het fysieke vanzelf op zijn plaats valt. Het proces speelt zich eerst af in ‘the mind’ om zich daarna in het fysieke te manifesteren. Afslanken is makkelijk en het afslankingsproces is een ervaring die je niet wil missen.

Je goed voelen is een totaal concept en bevat alle domeinen van je leven. Dus alle domeinen van je leven hebben een invloed op lichaam.

Heb je moeite met afslanken of met je eetgewoontes in het algemeen, dan is de oorzaak zelden te vinden in je maaltijdplan. Waar dan wel? Dat help ik jou ontdekken. Zodat je er voor altijd mee kan afrekenen en zodat je leven vanaf nu dieet-vrij zal zijn, terwijl je je goed zal voelen en tevreden zal zijn met hoe je eruit ziet.

Afspraak maken? Nog vragen?

Mijn boek

De Langverwachte Terugkeer

Als je je leven op voorhand kon plannen, welke keuzes zou je maken? Waar zou je geboren worden? Wat zou je levensdoel zijn? En wat als je het allemaal meermaals kon overdoen? Lucy en Kwinte zijn zielsverwanten. Hun bijzondere band overwint zelfs de dood. Ze ontmoeten elkaar telkens opnieuw in de lichtwereld, om daarna samen aan een nieuw leven op de aarde te beginnen. Hun cyclus van zeven levens zit er bijna op, wanneer de twee vriendinnen elkaar weer tegenkomen in het hiernamaals. Maar deze keer is anders. Beiden zijn ze aanwezig op een uiterst geheime vergadering. De aarde staat namelijk voor een belangrijke transformatie. Meteen hebben ze ieder een verschillende visie op een volgend leven. Voor Kwinte is het duidelijk: ze wil nooit meer op de aarde incarneren. Lucy daarentegen is gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan, maar daarvoor moet ze eerst afrekenen met de demonen uit haar verleden. Durft ze de confrontatie aan te gaan met de schokkende herinneringen uit haar vorige levens? En kan ze Kwinte loslaten om zich toe te leggen op haar nieuwe missie? Of vinden de twee vriendinnen toch een manier om samen te blijven? Lennie Kenis is holistisch therapeut, coach en medium. Haar fictiedebuut ‘De langverwachte terugkeer’, met als hoofdthema reïncarnatie, gooit het moderne idee over de dood als een eindpunt omver en stelt een meer heilzame visie voorop. Ondanks de spirituele insteek leest het boek evengoed als een fascinerende, psychologische roman. De drie verschillende levens van Lucy slorpen de lezer moeiteloos op en nemen je eeuwen mee terug in de tijd.