Bij Lennie doe je nooit iets half: je gaat all-in. Dit is een proces van fysieke transformatie. Maar… je kan je buitenkant niet veranderen zonder de binnenkant te veranderen. En dan bedoel ik niet de binnenkant van je maag en je darmen maar wel wie je bent, hoe je denkt en hoe je leeft. Je bent niet enkel een lichaam. Je bent een ziel, die een lichamelijk ervaring heeft. Al je ervaringen draag je met je mee en sla je op in je onderbewustzijn, in je bewustzijn en in je fijnstoffelijk lichaam, die vervolgens allemaal een impact hebben op je fysieke lichaam. Je fysieke lichaam communiceert met je door je vanalles te laten voelen, zoals fysieke klachten, waaronder overgewicht ook geteld wordt.

Holisitisch betekent dus dat je naar het geheel gaat kijken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken: je lichaam maar ook je gedachten, je patronen, je bewuste en je onbewuste.

Holisitisch afslanken wil zeggen dat we om af te slanken niet alleen rekening gaan houden met de fysieke waarden, waar diëten op steunen zoals kilocalorieën, die je opneemt via je eten en die je verbrandt door fysieke activiteit. Mind en soul hebben een grote invloed op je leven en daarom ook op je afslankproces.

Inzage krijgen in je patronen en gedachten en ze vervolgens veranderen in je voordeel, wordt mogelijk door innerlijk werk. Zo kan je bijvoorbeeld belemmerende en verstorende factoren aan gaan pakken en krijg je inzicht op jouw afslankblokkades zoals:

  • emotioneel eten

  • overeten

  • eetbuien

  • zelf sabotage

  • je relatie met voeding

  • je relatie met je lichaam

  • stiekem eten

  • schaamte

Hoe begin je aan Holistisch afslanken?

Holistisch afslanken is geen quick fix oplossing, maar wel een all-fix oplossing: je zal nooit meer moeten diëten en je zal automatisch op je ideale gewicht blijven.

Je wordt uiteraard ondersteund in je proces maar uiteindelijk ben jij bent degene die de touwtjes in handen heeft. Het holistisch afslankproces is een innerlijk verhaal, waar je zelf je ritme bepaalt, daarom werken we met online cursussen, waarmee je op eigen tempo aan de slag kan gaan.

Ik heb 2 cursussen ontwikkeld, die elkaar aanvullen en die jou stap voor stap helpen om je droomlichaam te behalen zonder te diëten. De combinatie van deze 2 cursussen, is het uitgebreidste en volledigste proces, dat er over dit onderwerp bestaat en het eerste in België.

De Slanke Mindset Methode’, gaat over de mind. Over je bewuste, hier ga je bewust aan de slag met je gedachten om je blokkades af te breken, die je weghouden van je ideale lichaam. Hier ga je ook leren om je gedachten in je voordeel te laten werken door de wet van de aantrekking te gebruiken. Lees meer over deze cursus door in het menu naar De Slanke Mindset Methode te gaan.

‘De Stop emo-eten methode’, gaat over je onbewuste veranderen. Via verschillende methodes, die je zelf zal leren, kan je overal waar je bent jezelf helpen met deze technieken om je onbewuste patronen te doorbreken. Lees meer over deze cursus door in het menu naar De stop emo-eten Methode te gaan.

Je kan op je eigen tempo de cursussen doorlopen of met begeleiding. Neem contact op om de beste mogelijkheid voor jou te bespreken.